torstai 5. tammikuuta 2012

Jälleen uusi vuosi

Tapahtumarikasta ja onnen hetkiä sisältävää uutta vuotta kaikille! :)

Lueskelin taas kerran yhtä vastaa-näihin-kysymyksiin-jos-sinulla-on-tylsää -juttua netissä (oletan aika monen tietävän nuo kyselyt, joilla monet täyttävät facebookkia tai irc-gallerian blogia tai vastaavia). Nuo kysymykset olivat kuitenkin sen verran järkevät, että ajattelin vastailla niihin tänne järkevää kirjoitusaihetta odotellessa.

osa 1 - Esittele itsesi ja elämäsi noin suurinpiirtein
Lempisanani tällä hetkellä ovat onnellinen ja eeppinen. Harrastan valittamista ja maailma-ahdistusta, mutta viihdyn keskimäärin erinomaisesti tässä maailmassa. Haaveilen ja pelkään paljon, mutta olen hyvin pienen osan ajasta niin sofistikoitunut tai kultturelli kuin blogini väittää.

Osa 2 – Eka rakkaus
En osaa vastata, tuohon on monta vastausta, riippuu mitä tarkoitetaan. Mutta kun puhutaan henkilöstä nimeltä Ensirakkaus, tiedän kuka hän on. En osaa kirjoittaa hänestä järkevästi, koska maailmani on edelleen varsin usein vaaleanpunaista hattaraa...

Osa 3 – Minun vanhempani
He ovat vaikuttaneet minuun paljon, ja pidän vaikutuksesta. Minua vietiin pienenä kirjastoon ja Stockmannille, ja tässä sitä ollaan. Teini-ikä on toistuvaa konfliktia, joo, mutta silti - kiitos heille melkein kaikesta.

Osa 4 – Tätä olen syönyt tänään [mielenkiintoista, eikö]
Leipää paputahnalla, josta ei tullut yhtä hyvää kuin viimeksi.

Osa 5 – Parasta musiikkia
Ehkä kirjoitan tästä enemmänkin joskus, mutta: parasta mitä tällä hetkellä tiedän ovat Ultra Bra ja Scandinavian Music Group. Ensimmäistä olen kuunnellut jo ainakin kymmenen vuotta, mutta rakastuin todella tuohon musiikkiin vasta lukiossa.

Osa 6 – Minun päiväni
En ole kuin syönyt aamiaista, mutta kohta lähden tapaamaan rakastamaani ihmistä. Palaan sieltä kotiin, liian aikaisin kuten aina, tai siis siltä se tuntuu, ja tapaan illalla ehkä vielä toisenkin tärkeän ihmisen. Ensimmäisen kanssa puhun vähän ja toisen kanssa hyvin paljon.

Osa 7 – Paras ystäväni
Sanon nykyään, että minulla on kolme parasta ystävää. Vaikken ole heistä kenellekään se kaikkein tärkein ihminen. Yksi heistä on bestis kymmenen vuoden takaa, kahteen muuhun olen törmännyt sattumalta eikä kaikki ole aina mennyt hyvin. Kaikkien kanssa puhun ja teen eri asioita, enkä enää kaipaa yhtä ystävää joka olisi "parempi" kuin muut. Olen oppinut heiltä paljon.

Tämä jatkuu, jos jaksan jatkaa.

Rakkaat lukijat, mitä te haluatte blogiltani vuonna 2012?

1 kommentti:

  1. Näin jo keski-ikäisenä on hienoa lukea ajattelevan nuoren ihmisen tekstiä. Aika kypsiä ovat mielipiteesi ja hienosti ne osaat ilmaista!
    Ja melko samanlaisia vastauksia olisin minäkin moneen vastaillut - mistä se kertoneekaan... Erityisesti viehätti lause ..olen hyvin pienen osan ajasta niin sofistikoitunut ja kultturelli kuin blogini väittää. Sitähän sitä :) Jatka ihmeessä kirjoittamista - lahjakkuus loistaa läsnäolollaan !

    VastaaPoista