lauantai 15. tammikuuta 2011

Vuoden ensimmäinen runo

Kohtaamispaikan vuoksi

on toivuttava nopeasti
palattava sinne minne kuuluu

valaiden laulu

- -
Että tälläistä. Luin Mirkka Rekolan runokirjan ja jäin pohtimaan kirjan (omasta mielstäni typerää ja epäkielistä) otsikkoa "Kohtaamispaikka Vuosi". Jonkinlainen pastissi siis syntyi :) Tykkään siitä, miten sain onnistumaan tavoitellun monimerkityksisyyden.

Uudenvuoden lupauksiakin minun oli tarkoitus tänne postata, mutta enpä ole saanut aikaiseksi mitään varsinaista. Jo viime vuonna lupasin opetella joistakin kirjoittamiseni maneereista eroon, joten sitä lienee turha toistaa. (Ei muuten tapahtunut, nykyään teen jopa pilkkuvirheitä)

Naamakirja-ryhmäreaktion vuoksi lupasin olla syömättä lihaa tammikuun ajan, kasvissyöntiä olen painottanut jo kesästä. Luulen, että oikeaksi kasvisyöjäksi en jää, mutta jo punaisen lihan unohtaminen ja äyriäisten ja kanan syönti harvemmin ovat minulle tärkeitä ja tosia tekoja paremman maailman puolesta.

Lupaan myös tehdä äidinkielen projektini valmiiksi, mielellään ennen vuodenvaihdetta (aasialaisittain, eli 3.2) ja kirjoittaa paljon. Romaanin teko kiehtoo entistä enemmän, ja toivon edes aloitavani jotain sen suuntaista.

Myöhäinen hyvän uuden vuoden toivotus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti