keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Esittelyä lisää (koska en jaksa kirjoittaa järkevääkään)

Osa 21 – Ikimuistoinen tapahtuma
Eiköhän kaikilla ihmisillä ole näitä monta? Yksi niistä on ensimmäinen yöleiri, jossa olin ohjaajana - se tulee vieläkin mieleen varsin usein. Sen miten yöllä kaikki oli lopultakin hyvin, miten halasimme toisiamme ja tuijotimme nuotiotuleen ja olimme väsyneitä ja onnellisia, yhdessä.

Osa 22 – Paras muisto viime kesältä
Loman hetkissä ei ole ylivoimaisesti parasta, mutta loppukesällä olin hyvin hyvin onnellinen kahdestaan ihmisten keskellä kaupungin hämärässä. Joku soitti jazzia.

Osa 23 – Tämä saa minut voimaan paremmin
Ystävät. Ei tietenkään aina, mutta hyvin usein. On hienoa viettää iltapäivä läksyjen sijasta kahlaten loskassa ja kuunnellen rakkaan ihmisen tarinointia.

Osa 24 – Tämä saa minut itkemään
Kun on ilta ja olen yksin ja mietin asioita, joihin en voi vaikuttaa ja jotka varmasti ovat tosia.

Osa 25 – Jos saisin toivoa mitä vain
En osaisi valita.

Osa 26 – Pelkään
Tuntematonta. Niin sanon aina. En oikeastaan pelkää [tulevia] asioita, vaan sitä miten ne vaikuttavat ja milloin ne tapahtuvat.

Osa 27 – Suosikkipaikkani
Leirisaari. Ja tietysti Helsinki. Leirillä aika on pysähtynyt, mikään ei tuoksu paremmalta kuin saunanlämmitys tai takki, jonka kanssa on istuttu nuotiolla viikko. On ihanaa olla metsässä hyvällä säällä ja vielä mielenkiintoisempaa, jos sää on karmea.

Osa 28 – Ikävöin
Poikaystävääni. Ja siskoani, ja niitä ystäviä, joita en ole nähnyt pitkiin aikoihin.

Osa 29 – Tähän pyrin
Ensimmäinen asia, joka tulee mieleen on "jäädä maailmanhistoriaan", mutta kyllä vähempikin riittää. Haluan oppia kirjoittamaan ja kirjoittaa jotakin, jota joku muukin pitää hyvänä tekstinä.

Osa 30 – Soittolistallani
Kuuntelen mp3-soitintani aina sekoituksella. Siellä on punkkia ja iskelmää, lähinnä jo aimemin mainittuja Ultra Brata ja SMG:tä, hyvin sekalainen kokoelma.

Osa 31 – Viimeinen hetki josta haluan tässä kertoa
Poikaystäväni osti minulle ruusun, piilotti sitä puolitoista vuorokautta ja antoi vasta juuri oikeani päivänä :)

1 kommentti:

  1. Vastaan nyt lähettämääsi kommenttiin tänne, koska olen tämmöinen. Ja täältä vastaus varmaan tavoittaa sut paremmin ^^

    Kiitos paljon voimientoivotuksesta :3

    Ja mitä muuta pitikään sanomani, voi, mähän kirjoitan vaikkei olisi yhtään lukijaa :D Olikohan mulla jotakin järkevää... emmä nyt kyllä muista. Ehkä.

    On kiva lukea tämmöistä blogia, missä on kieliasu mukavan oikein (Y)

    VastaaPoista